ფესტივალის გახსნა
13:00
13:00 - 17:00
ადგილობრივი და ტრადიციული პროდუქტებისა და კერძების გამოფენა/გაყიდვა
სხვადასხვა სახეობისა და ჯიშის, ხორბალი და გამომცხვარი პური; ჩეჩილი და ტენილი ყველი ადგილობრივი პარკოსანი კულტურებისგან დამზადებული კერძები, ბიში, ქადა, ჭირიხტა, ბაქმაზი, ტყლაპი, ჩირები, თაფლი, ღვინო, ლუდი და სხვ. ხელნაკეთი ნივთების გამოფენა/გაყიდვა
13:00 - 15:00
პურის ცხობისა და ტრადიციული კერძების მომზადების მასტერკლასები
14:00 - 18:00
კონცერტი ადგილობრივი შემსრულებლების მონაწილეობით
14:30 - 15:00
თოჯინების თეატრის წარმოდგენა
15:00 - 15:30
ვიქტორინა
15:00 - 16:00
გასართობი აქტივობები ბავშვებისთვის
15:00 - 17:00
ხელნაკეთი ნივთების დამზადების მასტერკლასები
18:00
ფესტივალის დახურვა