13:00
ფესტივალის გახსნა
13:00 - 17:00
ადგილობრივი და ტრადიციული პროდუქტებისა და კერძების გამოფენა/გაყიდვა

სხვადასხვა სახეობისა და ჯიშის, ხორბალი და გამომცხვარი პური; ჩეჩილი და ტენილი ყველი ადგილობრივი პარკოსანი კულტურებისგან დამზადებული კერძები, ბიში, ქადა, ჭირიხტა, ბაქმაზი, ტყლაპი, ჩირები, თაფლი, ღვინო, ლუდი და სხვ. ხელნაკეთი ნივთების გამოფენა/გაყიდვა 

13:30 - 15:30
პურის ცხობისა და ტრადიციული კერძების მომზადების მასტერკლასები
14:00 - 14:30
15:00 - 15:30
კონცერტი ადგილობრივი ანსამბლების მონაწილეობით
14:30 - 15:00
ვიქტორინა
14:30 - 15:00
თოჯინების თეატრი
15:00 - 16:00
გასართობი აქტივობები ბავშვებისთვის
15:00 - 17:00
ხელნაკეთობების მასტერკლასები
17:00 - 18:30
კონცერტი მოწვეული მომღერლების მონაწილეობით
18:30
ფესტივალის დახურვა